Boblberg logo
Cecilie – Får borgere ind i fællesskaber som medarbejder hos De Frivilliges Hus

Cecilie – Får borgere ind i fællesskaber som medarbejder hos De Frivilliges Hus

Cecilie arbejder som projekt- og kommunikationsmedarbejder hos byens Frivillige Hus, og da hun hørte om Boblberg første gang, tænkte hun, at det var en oplagt platform til at hjælpe borgere ind i fællesskaber, finde frivillige osv.

Derfor startede Frivillighusets brug af Boblberg, da de skulle starte et projekt op om at få sårbare unge ind i fællesskaber. Projektets formål var at hjælpe sårbare unge til aktiviteter m.m., så de også fik en plads i fællesskabet. Men da covid-19 kom, blev aktiviteterne aflyst, og Frivillighuset måtte derfor tænke i andre baner. Det var her, at Boblberg kom på banen. De måtte tænke i nye online tanker og havde derfor besluttet at forsøge at starte en fællesskabsgruppe op for unge sårbare, hvor tanken var, at de skulle mødes online én gang om ugen i fire uger og herefter mødes fire gange fysisk.

Cecilie søgte efter ”ensom” og ”genert” i søgefeltet på bobl-oversigten og udvalgte få unge, som hun tænkte, ville få gavn af projektet. Det lykkedes Cecilie at få fire piger med, og det endte med at blive en stor succes. Cecilie og hendes kollega var med hele vejen for at skabe en tryg ramme for fællesskabet, og faktisk oplevede de, at pigerne følte sig meget mere trygge ved, at de ”mødtes” de første fire gange online. Sidst Cecilie var i kontakt med dem, talte pigerne stadig sammen.

I dag gør Aktivitetscenteret stadig brug af Boblberg. Lige nu tilbyder de bl.a. et forløb kaldet ”Kom Videre Mand” til mænd, der har et ønske om at komme videre fra f.eks. parbrud, arbejdsløshed, stress, sygdom eller en anden svær situation.

Cecilie vil klart anbefale andre Aktivitetscentre rundt omkring i Danmark til at benytte Boblbergs muligheder til at få fat i borgerne, men mener også, at man bliver nødt til at give sig tid til at finde de rigtige, så ikke det bliver for reklameagtigt. Cecilie har netop også anbefalet autismeforeningen til at få fat i deres målgruppe, da nærmest alle målgrupper er at finde på Boblberg.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her