Boblberg logo
Brian – Fandt ægte venskab efter hård skilsmisse

Brian – Fandt ægte venskab efter hård skilsmisse

Brian på 53 år stod ved en skillevej efter en hård skilsmisse og manglede ægte venner i sit liv. Brian fik anbefalet Boblberg af en kammerat, der selv havde haft positive oplevelser med Boblberg. Brian var efter skilsmissen ikke klar til et nyt forhold, men ledte tværtimod efter gode venner og veninder. Derfor valgte han at give Boblberg et skud.

”Jeg stod et sted i mit liv, hvor jeg manglede ægte venner, da jeg ikke var klar til et nyt forhold.”

- Brian

Som følge af skilsmissen sad Brian alene juleaften, hvilket han ikke ønskede skulle gentage sig nytårsaften. Derfor søgte Brian selskab til nytårsaften. Dette lykkedes, da han fandt Anita, som også skulle være alene med sin søn til nytår. Sammen med Anita og hendes søn, lavede Brian nytårsplaner, som indebar lækker mad, nisseøl, hygge og fyrværkeriaffyring. Anita og Brian har efterfølgende udviklet et stærkt og ægte venskab, som de begge værdsætter i høj grad. De to mødes 1-2 gange hver uge, hvor de både hygger med gode snakke, kaffe eller en god film.

”Jeg synes det er super fantastisk, at man kan finde online fællesskaber på Boblberg.”

- Brian

Brian er stadig aktiv på Boblberg og leder fortsat efter endnu flere ægte venskaber. Ham og Anita har også allerede lavet planer om en sejltur til sommer i Brians motorbåd.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 591.600 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her