Boblberg logo
Susanne – Fandt sin bedste veninde

Susanne – Fandt sin bedste veninde

Udover at Susanne er hjemmegående, er hendes mand også soldat, hvilket betyder, at hun er alene hjemme i længere perioder ad gangen. Efter et par år som hjemmegående, følte Susanne, at hun manglede et netværk.

"Jeg tænkte ikke over det, dengang jeg gik på arbejde, der havde jeg jo automatisk et netværk."

- Susanne

Derfor gik jagten ind på nye fællesskaber i hendes nærområde. Hun stiftede bekendtskab med Boblberg og oprettede en bobl, hvor hun søgte efter nye veninder. Hun skrev også til andres bobler og kom i kontakt med flere.

En af dem var Connie. Efter lidt skriveri aftalte de at mødes til en kop te for at se hinanden an. De klingede med hinanden lige fra start, og snakken gik fra første sekund de så hinanden.

"Det er godt at møde en, man klinger med lige fra start, det er som om, vi har kendt hinanden altid. Første dag vi mødtes, havde vi snakket om at mødes en halv times tid, men det blev vist til lidt mere."

- Susanne

Efter første møde aftalte de at mødes til træning i deres lokale fitnesscenter. I dag hygger de dog mest hjemme, shopper, går på café og handler ind sammen. Connie er fuldtidsplejemor, hvilket betyder endnu mere tid til at pleje venskabet, da hun ofte bare tager hendes plejebarn med, når hun har en aftale med Susanne. Susanne flytter snart et godt stykke væk fra byen pga. hendes mands arbejde, men det har ingen betydning for deres forhold.

"Så må vi jo bare køre lidt længere for at se hinanden og være sammen i længere tid ad gangen."

- Susanne

Både Susanne og Connie kan varmt anbefale Boblberg til andre. Connie har også introduceret Boblberg til hendes mand, som nu søger ølentusiaster som han kan dele hans passion for øl med. Susanne er besøgsven for Røde Kors, og har også introduceret Boblberg for borgeren, hun besøger, som nu også er begyndt at bruge det. Susanne og Connie bruger ikke Boblberg mere, da de begge føler, at de har fundet det de ledte efter, men de er bestemt ikke afvisende for at bruge det i fremtiden.

"Giv det en chance, det er afslappet og uforpligtende, og det henvender sig til både unge og gamle."

- Susanne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her