Boblberg logo
Ann-Maria – Tre nye motionsveninder

Ann-Maria – Tre nye motionsveninder

50-årige Ann-Maria arbejder hver anden uge i nattevagt, er frivillig i Røde Kors ved familienetværket, træner i ”Overvægt i Fællesskabet” og har en mand og to voksne børn og børnebørn. For ca. tre år siden var hun netop hjemvendt fra et højskoleophold, da Boblberg poppede op på skærmen, og hvor hun med det samme tænkte, at det var en god mulighed for at komme ind i nye fællesskaber i en ny hverdag.

Ann-Maria oprettede en bobl og skrev, at hun søgte en at gå ture eller træne med. Hun fik svar fra Heidi, der i dag er 46 år. Nu er det tre år siden, Ann-Maria oprettede boblen, og Heidi og Ann-Maria går stadig ture og træner sammen to gange om ugen.

For nyligt har Ann-Maria igen brugt Boblberg, da Heidi i en periode døjede med noget sygdom. Hun søgte en gåtursmakker og fandt Gitte på 53 år. De er begyndt at gå en god lang tur en gang om ugen. Gitte er meget kendt i byen, så hun viser Ann-Maria nye og flotte ture.

Ann-Maria har også skrevet med Marianne på 48 år via. samme gåturs-bobl. De fandt dog ud af, at de ikke gik på samme niveau, men i stedet er de nu begyndt at træne sammen en gang om ugen.

Ann-Maria har selv fået nogle fra ”Overvægt i fællesskabet” til at anvende Boblberg til at finde en at gå med eller andet, eftersom hun synes, at konceptet er super fedt! Hun fortæller bl.a., at hun kan se et stort behov for Boblberg - at mange savner et netværk og venner.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.417 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her