Boblberg logo
Klaus – Første jul uden børn førte til en ny og anderledes jul

Klaus – Første jul uden børn førte til en ny og anderledes jul

Da Klaus på 54 år blev skilt, fik han at vide samme år, at hans børn og ekskone ikke ønskede at fejre jul sammen med ham.

”I starten tænkte jeg, at jeg kunne klare den alene, men jeg vidste også godt, at jeg ikke var stærk nok.”

- Klaus

Først havde Klaus meldt sig til folkekøkken i hjembyen, men da han søgte på nettet, faldt han over Julevenner.dk, som han tænkte lød bedre. Han skrev sig op som julegæst med det samme og håbede på, at en julevært ville kontakte ham. Og sørme så, efter kort tid kontaktede Rie ham. Rie og hendes familie – hendes mand, deres tre børn og oldefar – ville gerne invitere Klaus hjem til juleaften hos dem.

Inden juleaften kom Rie, hendes mand og yngste barn hjem til Klaus, så de lige kunne se hinanden an. De havde alle rigtig god kemi, så nu glædede de sig bare allesammen til, at det blev juleaften. Dagen kom, og selvom den var meget anderledes for Klaus, endte han med at have en rigtig god aften.

”Det blev en stille og rolig og ikke mindst anderledes jul. Den blev fejret uden mine børn – og selvom jeg tænkte på dem, havde jeg trods alt en god jul med den familie, som jeg stadig har kontakt med, hvilket jeg håber vil fortsætte.”

- Klaus

I dag ses Klaus stadig med familien.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her