Boblberg logo
Lena – Overvandt angsten med nye ligesindede venskaber

Lena – Overvandt angsten med nye ligesindede venskaber

30-årige Lena har i mange år haft svært ved at danne nye venskaber pga. hendes angst. Hun er oveni det også en generet type, hvorfor det var noget af at skridt at oprette sig på Boblberg. Men hun blev glædeligt overrasket, da hun fik mange henvendelser på sin bobl.

”Tag springet og gør det for at møde nye mennesker, også selvom at det kan være grænseoverskridende for dig.”

– Lena

Lena har i dag mødtes med mere end 20 mennesker, som hun har gået en masse ture med under corona. Som så mange andre har det også været svært for Lena at møde nye mennesker under corona, men Boblberg har hjulpet hende meget til ikke at lukke sig selv inde derhjemme. Flere af dem hun har mødt, har også de samme problemer som hende, og det har hjulpet at have haft nogle, som hun kunne snakke om angsten med.

Lena mødes med folk i alle aldersgrupper, og hun ses med flere af dem en gang om ugen, hvor de snakker om alt mellem himmel og jord. Lenas familie bor langt væk fra hende, og derfor har Boblberg også hjulpet hende med at etablere en ny omgangskreds i byen. Hun ser stadigvæk mange af dem, som hun startede med at se, og det er derfor også blevet til gode venskaber, som Lena er meget glad og lykkelig for.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her