Boblberg logo
Sabrina – Fandt tryghed i hverdag med PTSD og angst

Sabrina – Fandt tryghed i hverdag med PTSD og angst

31-årige Sabrina beskriver sit liv som, at det ikke er for sarte sjæle. Hun er er nemlig opvokset i et hjem med en mor, der er tidligere rocker, hvor det har været Sabrinas opgave at passe hendes søskende. En barndom og opvækst hvor psykisk og fysisk omsorg ikke har været i nærheden af at være til stede. Da hun gik i skole, som desuden kun var i specialskoler, blev hun drillet og fik ofte et par på hovedet. Da hun begyndte at tjene sine egne penge, misbrugte hendes mor dem. Da hende og hendes søskende endelig var faldet til i et nyt hjem, skulle de flytte. Det er bare få af de ting, som Sabrinas opvækst bestod af.

”Jeg ved ikke, hvad et normalt liv er, jeg har følt mig utryg hele livet – især i min barndom og opvækst, som føltes som direkte tortur.”

- Sabrina

For Sabrina har det sat sine spor i livet. I dag lider hun af voldsom PTSD og angst, der gør, at hun ikke er i stand til at arbejde og har svært ved at møde nye mennesker. Sidste år blev hun indlagt på psykiatrisk afdeling, da hun ikke havde lysten til at leve mere. Heldigvis kæmpede Sabrina sig ud på den anden side, da hun havde en indre stemme, der fortalte hende, at hun skulle kæmpe for livet.

Da hun blev bekendt med Boblberg, tænkte hun, at det var en platform lige for hende. Et sted, hvor der var plads til hende og ikke mindst hendes bagage med en hård barndom og opvækst.

”Det er enormt rart og trygt, at der findes et forum, hvor der ikke er krav til oplysninger.”

- Sabrina

Sabrina oprettede en bobl, hvor hun søgte efter nye bekendtskaber, da hun, qua sin fortid, ikke ser sin familie og generelt ikke har mange mennesker i livet, som hun stoler på. Gennem hendes bobl er hun nu kommet i kontakt med en sød pige, der deler samme interesser som hende selv. For Sabrina har det været dejligt at møde en pige, der ikke dømmer ud fra fortid, og de glæder sig allerede til første møde, som de er i gang med at planlægge.

I dag har Sabrina et brændende ønske om at starte på healerskole, skrive en bog og holde foredrag om hendes liv, da hun selv mener, at hun har lært mere end de flere gennem sit liv, hvilket hun gerne vil dele ud af for at gøre en forskel. Derudover er hun stadig aktiv på Boblberg, hvor hun er i kontakt med flere, som hun håber, kan udvikle sig til flere gode bekendtskaber.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.731 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her