Boblberg logo
Gökhan – En juleaften hos gæstfrie og hjertevarme Klaus og Anne-Mette

Gökhan – En juleaften hos gæstfrie og hjertevarme Klaus og Anne-Mette

Gökhan på 26 år elsker julen, men er ikke noget hans familie holder. Tidligere år har han altid holdt jul med nogle af hans venner, men da han ingen aftale havde denne jul, besluttede han sig for at oprette sig som julegæst inde på Julevenner. Her skrev han lidt som sig selv, og at han søgte juleværter, der ville holde jul og tage ham ind i deres hjem juleaften.

Han fandt et par, Klaus og Anne-Mette, som havde meldt sig som juleværter. Han skrev lidt om sig selv og inden længe, var han inviteret til jul hos Klaus og Anne-Mette. De ringede sammen inden juleaften og aftalte, hvad der skulle ske, samt fortalte lidt om hvem de var, og hvor de boede.

Udover Gökhan skulle der også komme en anden mand og holde jul med dem, han hed Peder. Både Klaus, Anne-Mette og Peder var en del ældre end ham selv, men det så han ikke som et problem. For ham spiller folks alder nemlig ingen rolle.

Gökhan og Peder havde aftalt, at de skulle følges ud til Klaus og Anne-Mette. Juleaften ankom de omkring aftenmadstid, hvor det hele var gjort klar til, at de skulle komme. Alt maden var gjort klar i den helt rigtige juleånd med alt, hvad hjertet begærer af mad sådan en aften. Fra ankomsten af mærkede Gökhan deres åbenhed, og at de oprigtigt var interesseret i at lære ham at kende. Gökhan følte sig meget tryg i deres selskab. I løbet af aftenen spillede de også pakkespil, som de hver især havde haft en lille gave med til.

Aftenen forløb rigtig godt, og Gökhan og Peder endte med først at tage hjem halv to, fordi det bare havde været så hyggelig en aften.

”Klaus og Anne-Mette er to inspirerende mennesker med stor erfaring i deres liv. De ønsker oprigtigt det bedste for andre mennesker, de er med til at gøre verden til et bedre sted. Én ting de fortjener, er vitterligt en stor ros og anderkendelse for deres gestus og ekstremt store venlighed med en varm og kærlig gæstfrihed, man længe skal lede efter.”

- Gökhan

Udover at Gökhan havde en fantastisk aften, har han også haft glæden af at opleve, at der er mennesker der er åbensindede. Han kunne godt finde på at holde jul på den måde igen. Selvom han hverken kendte Klaus, Anne-Mette eller Peder, føltes det meget hjemligt og helt nede på jorden.

Han vil helt sikkert anbefale andre at holde jul på denne måde og prøve Julevenner.

”Ta’ nogle chancer i livet og lad vær med at begræns dig selv. Man skal ikke være så bange for hinanden.”

- Gökhan

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her