Boblberg logo
Jytte – Nær veninde til forskellige hobbyprojekter efter mistet omgangskreds

Jytte – Nær veninde til forskellige hobbyprojekter efter mistet omgangskreds

Jytte på 71 år hørte om Boblberg i Go’ morgen Danmark og blev med det samme fanget af konceptet omkring Boblberg. Jytte valgte med det samme at oprette sin egen bobl, hvor hun søgte efter nye bekendtskaber i form af veninder. Jytte havde nemlig mistet kontakten med nogle af hendes tidligere venskaber, så hun var meget frisk på at udvide netværket med et frisk pust af at møde nye søde mennesker.

Det er lykkes for Jytte at komme i kontakt med flere, men specielt Mona har gjort et stærkt indtryk på Jytte. Mona og Jytte oplevede nemlig en god kemi mellem dem allerede fra første møde af. De to kvinder er jævnaldrende og har samme interesser, eksempelvis er de begge vilde med at fordybe sig i diverse hobbyprojekter. Lige siden deres første aftale er deres venskab kun vokset, og i dag ses de jævnligt og snakker ofte i telefon sammen. De sidder også tit på enten Jyttes altan eller i Monas have og fordyber sig i samtaler og hinandens nærvær. Engang da Mona kom hjem fra en tur til hospitalet, tog hun hjem til Jytte efter, og de to endte med at bruge hele aftenen sammen.

Jytte har kun varme ord at sige om Boblbergs koncept og vil fortsat blive ved med at bruge platformen.

”Bare kom i gang – gå ind på Boblberg og se, hvad der er! Man kan bruge flere timer på det, og uanset hvilken fritidsinteresse man har, så er der noget for alle.”

– Jytte

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.423 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her