Boblberg logo
Nicolai – Nye bekendtskaber hjalp i en svær og ensom hverdag

Nicolai – Nye bekendtskaber hjalp i en svær og ensom hverdag

Nicolai på 18 år følte sig ensom og manglede venner at snakke med. Derfor besluttede han sig for at give Boblberg en chance, hvor han her søgte nye bekendtskaber, som han kunne snakke og gå en tur med. Han søgte en, som kunne håndtere, at han havde det lidt svært socialt.

Nicolai blev både kontaktet af andre og henvendte sig også selv til nogle. Her mødte han en, som han begyndte at skrive med. De to skrev sammen i nogle måneder, hvorefter de valgte at mødes. For Nicolai var det ikke så grænseoverskridende for ham, som det ellers plejer at være, da han havde lært personen ret godt at kende over skrift først.

De mødtes til en tur rundt om søen i Nicolais hjemby, og de skriver stadig sammen den dag i dag.

”Jeg synes idéen er super god, fordi mange unge er ensomme. Især under lockdowns, her har det nemlig været svært at møde andre.”

- Nicolai

Nicolai bruger stadig Boblberg, og han vil bestemt gerne anbefale det til andre, da man både kan finde nye venner til oplevelser som biografture og gåture. Men Nicolai synes også, at Boblberg er et godt sted til at finde andre, som har samme diagnose som en selv. Det kan være rart at have nogle at snakke og sparre med.

”Du kan finde alle mulige forskellige typer, som søger en masse forskelligt.”

- Nicolai

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her