Boblberg logo
Casper - Fandt en rulleskøjtemakker

Casper - Fandt en rulleskøjtemakker

Tilbage i 2018 var Boblberg ude på Sukkertoppen Gymnasium og fortælle eleverne på skolen om hvad Boblberg er og hvad de kan bruge det til. Det vækkede Caspers interesse, da han gerne ville møde nogle nye mennesker, som han kunne dele sine interesser med. Hans venner synes det var en fjollet ide, sådan at møde nye venner på internettet, men Casper selv synes idéen var fed. Der gik ikke længe før han oprettede sin egen bobl, hvor han søgte efter nogle, der ville dele hans store interesse for rulleskøjteløb.

Katarina, som er 20 år, bor i Valby og læser HF, svarede på hans bobl, og skrev at hun godt kunne være interesseret i at stå på rulleskøjter sammen med han, da hun delte den samme interesse. De skrev sammen i noget tid og besluttede sig for at mødes i virkeligheden. Siden da har de rullet sammen mange gange forskellige steder i byen og i forskellige skaterparks. Primært ses Casper kun med Katarina til rulleskøjteløb, men de har også spist streetfood sammen. De tager ofte til Friday Night Skate, som finder sted hver anden fredag i byen. Her bliver vejene lukket af, og mere end 800 personer står på rulleskøjter sammen i byens gader.

Caspers venner synes det er en lidt sjovt at han ses med Katarina, som han mødte over Boblberg. Caspers egen familie synes det er fedt, og Casper selv er ligeglad med vennernes mening, da han selv har fået et godt venskab ud af det. Caspers gode oplevelse med Katarina er en af årsagerne til, at han gerne vil anbefale Boblberg til andre, som søger nogle at dele fællesskabet med. Alle kan lave bobler, skrive om sine interesser og finde nogle at dele dem med. Udover rulleskøjteløb interesserer Casper sig for udendørstræning og programmerer også for sin fars firma. Derfor søger Casper nu selv efter mere generelle venskaber på Boblberg, og har oprettet en bobl, hvor han har beskrevet lidt om sig selv og hvad han søger hos en ven.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.656 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her