Boblberg logo
Sarah – En ny veninde, der udviklede sig til et nyt vennepar

Sarah – En ny veninde, der udviklede sig til et nyt vennepar

23-årige Sarah kunne mærke, at hun manglede flere bekendtskaber, da hun netop lige var flyttet til byen, hvorfor omgangskredsen ikke var lige så stor, som den havde været førhen. Sarah opdagede Boblberg og besluttede sig for at tage springet og række ud efter nye venner og veninder. Hun hader at sidde stille og kan godt lide at træne, men havde ikke så meget styr på maskiner og øvelser, hvorfor hun tænkte, at det ville være sjovere, hvis hun kunne få en ven eller veninde med op i træningscenteret.

Kort tid efter kom Sarah i kontakt med en jævnaldrende pige, og de besluttede sig for at mødes til en kop kaffe for at se, om der var kemi mellem dem – og det må man sige, at der var!

De er nu begyndt at træne sammen et par gange om ugen og er også startet til pole-fitness hold. De går også ture sammen, hvor de her hurtigt blev enige om, at de kunne se en lighed mellem deres kærester, hvorfor de arrangerede en dobbeltdate. Det var en kæmpe succes, og i dag ses de stadig – både alle fire, men også hver for sig, da drengene også havde en rigtig god kemi.

Sidste år besluttede de sig også for at hoppe ind i det nye år sammen, hvor de havde en rigtig god fest sammen.

”Det er jo helt vildt, hvad Boblberg kan gøre.”

- Sarah

Sarah er virkelig glad for, at hun tog springet og prøvede Boblberg af, da det har skabt et helt nyt fællesskab i deres hverdag.

”Jeg så det som et sted, hvor alle kommer neutrale, sådan lidt halvnøgne - alle er der jo på samme vilkår.”

- Sarah

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her