Boblberg logo
Cathrine – Ny veninde i Danmark efter to år i udlandet

Cathrine – Ny veninde i Danmark efter to år i udlandet

26-årige Cathrine valgte at oprette sig på Boblberg, da hun netop var flyttet tilbage til Danmark efter to år i England. I England var tiden stærkt præget af nedlukning og restriktioner, hvilket medførte et stort ønske om at øge netværket og det sociale i hverdagen.

Faktisk hørte Cathrine om Boblberg helt tilfældigt, nemlig fra en anden hundelufter, som hun en dag faldt i snak med, og som forklarede mulighederne i at finde nye fællesskaber på platformen.

På Boblberg fik Cathrine kontakt med flere personer, og hun fandt især kemien med en jævnaldrende sød pige Malene, som hun har mødtes med flere gange. Cathrine vil fortsat bruge Boblberg til at finde bekendtskaber, aktiviteter og foreninger, som hun kan tage del i.

Cathrine er som person udadvendt og åben for nye mennesker og muligheder, og derfor har det været godt for hende at kunne benytte platformen til at lufte hendes åbne sind for andre.

Cathrines budskab til andre er, at selvom det kan være, eller virke, grænseoverskridende for nogle, så er Boblberg for alle. Alle får muligheden for at finde nogle personer, som har f.eks. samme interesser som en selv på platformen.

”Man kan altid gå ind at kigge bare for at se, om der er noget – det handler bare om at turde.”

- Cathrine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.969 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her