Boblberg logo
Shahed – Udviklede sig personligt og fandt en ny bedste ven

Shahed – Udviklede sig personligt og fandt en ny bedste ven

24-årige Shahed faldt tilfældigt over Boblberg og syntes, at det lød interessant og besluttede sig derfor for at give det et skud. Shahed oprettede sin egen bobl, hvor han søgte efter nye bekendtskaber. Formålet med at være på Boblberg var også at udvikle sig selv inde for det sociale område, da han havde svært ved at være ekstrovert og derfor besluttede sig for at tage tyren ved hornene og række ud.

Gennem boblen kom Shahed i kontakt med Asbjørn, der også havde nogle af de samme interesser, som Shahed havde. De skrev lidt frem og tilbage, inden de besluttede sig for at mødes. De mødtes og tog på en brætspilsbar, hvor de sad og snakkede. Asbjørn går meget op i specialøl, så det fik de snakket om i lang tid.

”Det var helt naturligt for os at mødes. Boblberg var jo lige præcis det, jeg søgte.”

- Shahed

I dag har Asbjørn og Shahed stadig kontakt og ses en gang om ugen med en lille opdatering på livet. Asbjørn har mange projekter i gang, så de bruger meget tid på at reflektere over de forskellige projekter og succeser.

De går begge meget op i musik og deler også interessen om at producere musik. Asbjørn laver Cinemagic musik, og har lært Shahed at spille på nogle forskellige instrumenter.

Shahed fortæller, at han slet ikke havde regnet med at finde så god en ven, som han endte med at finde. Shahed bruger stadig Boblberg i ny og næ for at tjekke, om der kommer nogle nye interessante bobler frem.

”Det fede ved Boblberg er, at der er plads til alle.”

- Shahed

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.721 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her