Boblberg logo
Christina – Fandt ny veninde i ny by

Christina – Fandt ny veninde i ny by

Christina så en annonce fra Boblberg, der fangede hendes opmærksomhed. Hun fulgte linket og oprettede en bobl på portalen. Boblberg virkede seriøst og helt uforpligtende, og det fandt Christina rigtig tiltalende. I boblen beskrev hun, hvem hun var, og at hun søgte nye bekendtskaber i Esbjerg og nærmeste omegn.

Efter kun en uge på platformen, havde Christina skrevet lidt frem og tilbage med nogle forskellige kvinder, der alle søgte nye veninder. Særligt én af kvinderne klikkede Christina rigtig godt med, og de to besluttede at mødes på en café til en kop kaffe. Jeg var nervøs og bange for at sige eller gøre noget dumt, og dermed ødelægge mødet og muligheden for et nyt venskab, siger Christina. Heldigvis var kemien lige så god i virkeligheden som over Boblberg, og de to kvinder drak kaffe og grinede i flere timer.

De to ser nu hinanden jævnligt og går ofte i biografen eller på café sammen. Christina er glad for, at Boblberg er en sikker og helt uforpligtende platform, som fører mennesker sammen på kryds og tvært. Boblberg er et godt sted, specielt når du er tilflytter til et nyt sted og mangler nye bekendtskaber i området, siger Christina.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her