Boblberg logo
Linda – Nyt venskab til samme interesse for haven og gåture i naturen

Linda – Nyt venskab til samme interesse for haven og gåture i naturen

Linda på 80 år manglede en sød og rar ven eller veninde, som hun kunne skabe nogle gode minder med. Lindas datter faldt over Boblberg i avisen og valgte at anbefale sin mor at oprette sig på platformen, nu hvor Linda lige var flyttet til en ny by og ikke kendte så mange. Hun valgte at oprette sin egen bobl, hvor hun søgte efter nye fællesskaber.

”Jeg synes, det kan være svært at finde nye venner på min alder. Men her hjalp Boblberg mig med at komme i kontakt. Så hvis du selv tror på det, så skal der nok komme noget rigtig godt ud af det.”

- Linda

Første gang Linda skulle mødes med sit nye bekendtskab, var hun rigtig spændt. De skulle bare mødes til en kop kaffe, men snakken gik derudaf, og inden de havde set sig om, var der gået 1,5 time. Kemien var der fra start af, og de nyder begge to at dyrke deres interesse for haven og gå ture i naturen. Nu mødes de to gange om ugen, og Linda er rigtig glad for at have fundet en ven at dele noget af tiden med.

”Det er nemt at finde rundt på Boblberg, og alle kan deltage. Det er dejligt, at der er plads til alle typer fællesskaber – det er bare et virkelig godt koncept.”

- Linda

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her