Boblberg logo
Aleksander – Ny madklub på 12 medlemmer efter at være flyttet fra den ene ende af landet til den anden

Aleksander – Ny madklub på 12 medlemmer efter at være flyttet fra den ene ende af landet til den anden

Efter at 37-årige Aleksander var flyttet fra Sjælland til Jylland, havde han forsøgt sig på forskellige medier at finde nogle nye relationer. Han blev anbefalet Boblberg og fik fortalt, at det var en platform, hvor man kunne finde nye fællesskaber. Her oprettede Aleksander en bobl, hvori han skrev, at han var ny tilflytter til Jylland og derfor gerne ville udvide sit netværk.

Efter at have oprettet en bobl, gik det hurtigt for Aleksander. I dag er han nemlig blevet medlem af en madklub, hvor de er 12 andre jævnaldrende mænd og kvinder. For Aleksander handler det ikke kun om mad, men også det at være sociale sammen. Snart skal de på café, hvor de skal mødes til kaffe og kage.

Selvom Aleksander allerede har fundet en stor vennegruppe, så bruger han stadig Boblberg aktivt. Aleksander har fået en masse henvendelser på sin bobl og har flere aftaler, hvor de bl.a. skal ud at gå ture, og andre hvor de skal spille musik sammen. For Aleksander har Boblberg været et godt redskab at bruge, især for ham som tilflytter.

"Jeg ville helt klar anbefalede Boblberg til andre, specielt nye tilflyttere."

- Aleksander

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.828 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her