Boblberg logo
Ida – En ny god ven hjalp i en social hård periode

Ida – En ny god ven hjalp i en social hård periode

Ida på 17 år var igennem en hård periode socialt og valgte derfor at oprette en bobl på Boblberg med et ønske om at skabe venskaber med andre, som havde det på samme måde som hende.

Ida har gennem Boblberg fundet en rigtig god ven i hendes nærområde, som hun ses med et par gange om måneden. Det var ham, der kontaktede Ida, hvor han skrev, at hendes bobl lød spændende, og at han var interesseret i at lære hende at kende. Der gik ikke mere end en uge, før de havde deres første møde, og da de begge træner i samme fitnesscenter, var det oplagt, at det var her, det skulle foregå. Selvom de begge er generte, gik mødet super fint, og Ida kunne med det samme mærke, at det ikke var sidste gang, de mødtes.

”Efter jeg begyndte at benytte mig af Boblberg, er jeg blevet mere opmærksom på, at det er okay at søge nye venskaber, når man føler sig ensom”

- Ida

Ida kunne helt sikkert godt finde på at bruge Boblberg igen, da hun synes, det er rart, at der er andre at finde i nærområdet. Hun vil også gerne anbefale Boblberg videre til andre – specielt til folk, som føler sig ensomme og har brug for nye mennesker i deres liv.

”Jeg synes, at Boblberg er et super godt koncept. Det er et godt sted for folk, som måske ikke er så gode til at opsøge kontakt.”

- Ida

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her