Boblberg logo
Søren – Har haft julegæster tre år i træk og stopper ikke foreløbigt

Søren – Har haft julegæster tre år i træk og stopper ikke foreløbigt

Søren på 60 år og hans familie – hans kone, to voksne piger, svigermor og Auri (familiens Cocker Spaniel) – har de sidste tre år haft tre forskellige julegæster på besøg. Alle tre juleaftener, hvor familien har haft en juelgæst, har været dejlige med gode gæster, der godt ville snakke og hygge.

”Konceptet om julevenner er så meningsfyldt. Vi er jo en familie samlet, hvor vores udeboende piger kommer hjem ligesom svigermor, så vi er jo på kæmpe meget på hjemmebane. Så i virkeligheden er det ikke os, som er helte. Det er vores gæst, som bare er så sej at turde komme hjem til fremmede.”

- Søren

I alle tre år har Søren og familien inviteret deres julegæster hjem lidt før juleaften, så de lige har kunne se hinanden og lære hinanden at kende. Sørens familie er rigtig glade for juleaften og mener ikke, at der er nogen, som skal sidde alene og være kede af det derhjemme.

”Vi melder os som juleværter fordi vi har plads, fordi projektet giver så meget mening, og fordi familien er enige om, at en gæst giver ekstra glæde hele vejen rundt.”

- Søren

Næste år har Søren og familien bestemt tænkt sig at fortsætte succesen og invitere endnu en gæst hjem til juleaften. Søren kan klart anbefale, at man går ind og melder sig som juleværter på Julevenner.dk.

”Husk på, at det er i en virkelig god sags tjeneste, at man ikke skal være nervøs, og at det giver så megen glæde på begge sider, hvilket er vores erfaring, men vi har også haft gode gæster hver gang.”

- Søren

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her