Boblberg logo
Line – Fra dårligt miljø og misbrug til nye veninder i ny by

Line – Fra dårligt miljø og misbrug til nye veninder i ny by

Alle kan have brug for en ny start, og det havde 23-årige Line brug for. Hun var kørt fast i de gamle samme vaner og døjede med et dårligt miljø og misbrug, hvor hun var vokset op. Alle i området kendte hende, vidste hvem hun var og vidste altid, hvad hun lavede hvert øjeblik, som man gør i et lille lokalsamfund. Af den grund var Line nødt til at pakke sine ting, og flytte til den anden ende af landet.

Med sig havde hun heldigvis kæresten, der har været en enorm stor støtte. Dog kan det være svært at skulle bryde med sin gamle omgangskreds og opbygge en helt ny. Line er dog ikke bange af sig, og hun har altid været modig. Netop derfor er det også gået exceptionelt godt for hendes relationsdannelse, efter hun oprettede en bobl på Boblberg. Hun lagde vægt på at finde veninder, der var søde, snakkesalige og nogle, man kunne være sig selv sammen med. Dette har ført til mange henvendelser fra kvinder, der ønsker at skabe en venskabelig relation til hende.

”Jeg er stolt af, hvordan jeg igennem Boblberg har formået at skabe nye veninder.”

- Line

I dag drikker Line kaffe, øl, går på café og deler generelt livet med sine nye veninder. Line og Katrine mødes f.eks. ugentligt for at vende verdenssituationen og dele historier fra ugen. Line har faktisk fået så mange henvendelser, at hun ikke længere har behov for Boblberg for at danne de nye fællesskaber. Men hun ønsker klart at anbefale det til andre, der har brug for en ny start. For netop en ny start kan vi alle til tider have brug for.

Hun ønsker også selv at gøre brug af platformen, hvis hendes liv igen skulle ændre sig, eller hendes netværk blot har brug for en opgradering.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.263 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her