Boblberg logo
Inger – Fra organist i hverdagen til keyboard i Boblberg-bandet

Inger – Fra organist i hverdagen til keyboard i Boblberg-bandet

Inger på 56 år er organist til hverdag og brænder også for musikken i hverdagen. På Boblberg fandt Inger en bobl, hvor der var nogle, der søgte en keyboardspiller. Dette var perfekt for Inger, da det netop er en af hendes bedste instrumenter. Derfor tog Inger mod til sig, skrev til det lille band og tilbød sine evner på keyboard til den lille sammenslutning. Kort tid efter aftalte de det første møde, og her var det spændende at se, om deres musik spillede sammen.

Heldigvis gik det godt. I dag mødes Inger og de fem andre bandmedlemmer hver onsdag for at dyrke og nørde musikken til fingerspidserne. Her kan man finde en form for frirum, hvor alle lærer af hinanden. Der bliver bare kreeret god musik. Dette fællesskab, som Inger har fundet gennem Boblberg, har hun da også kun rosende ord tilovers for.

”Konceptet er super godt. Det er en dejlig mulighed for rigtig mange, der ikke er heldige at rende ind i det, de gerne vil beskæftige sig med.”

- Inger

Lige netop heldig har Inger ikke været i sin søgen efter fællesskaber. Hun har derimod blot haft modet til at opsøge det nye og ukendte, og Inger opfordrer andre til at tage springet og bryde sin komfortzone. Ingers opfordring til andre, der går og overvejer sin brug af Boblberg er:

”Hvis du går og mangler nogle mennesker at være sammen med i en fælles interesse eller bare almindeligt samvær, så er Boblberg en super mulighed. Der kommer ikke så meget til dig, uden at du selv er aktiv.”

- Inger

Inger ved, at dette projekt kun blev til noget, fordi hun tog chancen og greb muligheden. Netop i musikkens verden kan alle typer nemlig mødes, og det er bandet her et godt eksempel på. Det yngste bandmedlem er midt i 20’erne, mens resten af bandet ligger i en alder mellem 58-68 år.

Bandet er altså derfor et super godt eksempel på, hvad Boblberg kan bruges til, og hvordan mennesker kan samles gennem en fælles interesse.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her