Boblberg logo
Emma – Kom ud af ensomt hul med nyt vennepar

Emma – Kom ud af ensomt hul med nyt vennepar

Emma på 21 år og hendes kæreste ledte efter andre par, som de kunne dele samme interesser med. Emma havde ikke de store forventninger til, at det ville lykkedes dem at finde et nyt vennepar, men kort tid efter, at de havde oprette sig på Boblberg, blev hun kontaktet af en anden pige og hendes kæreste, der søgte det samme. De aftalte hurtigt første møde, som foregik på en café.

Parret, som de har fundet, er nogenlunde jævnaldrende og bor ikke langt fra dem. Selvom Emma syntes, at det var lidt mærkeligt at finde et vennepar på den måde, så er det i dag endt ud i et rigtig godt venskab mellem de fire. De tager bl.a. i Zoologisk Have, Tivoli og på brætspilscaféer sammen.

”Jeg tror ikke selv, at jeg var kommet over ensomheden, hvis ikke jeg havde taget valget om at oprette en bobl på Boblberg.”

- Emma

Emma har også fundet nye veninder gennem Boblberg, som hun ofte skriver med. Hun har været rigtig glad for Boblberg og har også allerede anbefalet det videre til andre, som mangler venskaber. Emma synes, at siden har hjulpet hende til at komme ud af hendes ensomme hul, da hun ellers er mere tilbageholdende og ikke normalt plejer at tage kontakten til nye mennesker.

”Jeg har fået rigtigt meget godt ud af at være en del af Boblberg! Det er absolut den bedste app, jeg kender til at skabe venskaber!”

- Emma

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her