Boblberg logo
Kristian - Åbnede sit hjem juleaften

Kristian - Åbnede sit hjem juleaften

Kristian på 37 år havde ikke sine børn hjemme til jul, hvilket betød, at han skulle sidde helt alene juleaften. Han havde flere gange hørt om Julevenner og besluttede sig derfor for at oprette sig. Kristian ville gerne være hjemme ved sig selv juleaften, så han prøvede at oprette sig selv som julevært. Han åbnede derfor sit hus op for alle dem, som havde lyst til at komme.

Han blev herefter kontaktet af et par på henholdsvis 20 og 25 år, som havde oprettede sig som julegæster. De havde ingen at holde jul med og prøvede derfor at finde nogle gennem Julevenner. Afstanden betød ingenting for dem. Kristian og det unge par besluttede sig hurtigt for at holde jul sammen. Herefter begyndte planlægningen til juleaften.

Kristian og parret havde aftalt at mødes fra kl. 18 til 23 i tilfældet af, at kemien ikke lige var der. De endte dog med først at tage hjem kl. 2 om natten, fordi de bare havde en mega hyggelig aften. Parret havde været i kirke, inden de mødte op ved Kristian, idet det var en juletradition, de havde sammen. Imens havde Kristian flæskestegen i ovnen og var klar til, at de ankom kl. 18. Parret havde stået for at skrælle kartofler, så begge parter lavede lidt til julemiddagen. De hjalp hinanden med at lave brunede kartofler og en god sovs, hvilket Kristian var taknemmelig for, da han ikke er den bedste til at lave sovs.

Julestemningen var i top hele aftenen. De havde købt små pakker til hinanden, som de spillede pakkespil med. Derudover var der et juletræ i stuen, som de dansede og sang et par sange omkring.

Udover at Kristian fandt et par at holde jul med, så har han også fået et nyt venskab i dem. Han har ses med dem efterfølgende og skriver med dem et par gange om ugen. De har allerede snakket om at holde jul sammen næste år sammen med hans børn. Kristian er helt sikkert åben for at bruge Julevenner igen og vil anbefale andre at gøre det samme.

”Julevenner er et kanon koncept. Det er vigtigt, at du går ind til det med et åbent sind, så skal det nok lykkes.”

- Kristian

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.973 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her