Boblberg logo
Andreas - Samlede et helt hold fodboldspillere

Andreas - Samlede et helt hold fodboldspillere

Andreas bor i Hvidovre med hans to børn, er stort familiemenneske og interesserer sig for fodbold. Han kunne derfor godt tænke sig at dyrke sporten noget mere, ikke noget seriøst, bare på hyggeplan. Andreas ledte derfor efter en fodboldmakker på nettet, hvilket ledte ham videre til Boblberg. Andreas blev nysgerrig på, hvad det var, og valgte uden det store kendskab til platformen, at gribe chancen og oprettede en bobl i form af et opslag på siden.

Da Andreas er familiemenneske, er det vigtigt for ham, at man som spiller på holdet, har lyst og tid til at spille én gang om ugen. Derudover vægter han højt, at man skal være positiv og klar til at spille, når holdet mødes den ene gang om ugen. På Boblberg fandt Andreas et hold på 18 spillere, som havde samme ønske som ham. De spiller nu fast én gang om ugen, hvor det store fokus selvfølgelig er fodbolden, men også i høj grad hyggen og fællesskabet. Alle spillerne er positive og der er en ekstraordinær god holdånd. Fodbolden er en kæmpe motivation for Andreas i hans hverdag og derfor er han nu også begyndt at løbetræne ved siden af.

Efter 1,5 år gør Andreas stadig brug af Boblberg og er overrasket over hvor godt platformen fungerer: Boblberg er et godt initiativ, nemt at gå til og yderst brugervenligt. Andreas vil have endnu flere med i fællesskabet og derfor bruger han Boblberg på to måder for at komme ud til så mange som muligt. Han søger selvfølgelig spillere til fodboldholdet gennem sin egen bobl, men henvender sig også på andres bobler angående fodboldefterspørgsler. Andreas elsker Boblberg konceptet og er slet ikke færdig med at bruge Boblberg: Folk er jo herinde af samme grund, nemlig at finde nogle at dele fælles interesser med. Fodbold var min interesse, hvilket også viste sig at være andres. Andreas overvejer endda at starte sin egen forening efter at have oplevet så stor tilslutning til hans fodboldshold.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.950 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her