Boblberg logo
Fanny – Nyt venskab til bl.a. caféhygge, brætspil og comedy

Fanny – Nyt venskab til bl.a. caféhygge, brætspil og comedy

26-årige Fanny var flyttet fra Sjælland til Fyn og var netop kommet ud af et forhold, hvorfor hun manglede fællesskaber i den nye by. Fanny oprettede sin egen bobl, hvori hun beskrev hende selv, og hvad hun søgte sammen med et billede af hende selv. Fanny fik en del henvendelser, men prioriterede de mennesker, som var det samme sted i livet som hende selv. Fanny studerer til Jura og manglede en eller flere at ses med i dagligdagen, som var nogenlunde jævnaldrende med hende.

”Jeg synes, at Boblberg er en mega god idé – man kan se, at der er behov for sådan en platform som Boblberg.”

- Fanny

På Boblberg fandt Fanny en gut ved navn Simon, som kun er et år ældre end hende selv. Fanny og Simon mødtes første gang på en bratspilcafé, hvor der var plads til at være sig selv og afslappet. I dag har Fanny og Simon daglig kontakt til hinanden og ser også hinanden ofte, hvor de hygger sig, f.eks. ved at tage ud at drikke en øl eller se noget comedy.

Fanny har også fundet en penneven i Sarah, som hun skriver med. Fanny synes, det er rart at have kontakt med én dagligt.

”Der er virkelig mange mennesker, som søger nye fællesskaber. Man skal ikke være bange for at være anderledes, da der er så mange forskellige personligheder at finde på platformen.”

- Fanny

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.953 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her