Boblberg logo
Bo – Inviterede tre gæster til en festlig nytårsaften

Bo – Inviterede tre gæster til en festlig nytårsaften

Bo på 39 år har holdt nytår sammen med sin fætter og deres fælles kammerat de sidste 15 år – nogle gange med gæste og andre gange blot de tre. De sidste par år havde de søgt efter gæster til nytår, dog uden det store held.

Det var en googlesøgning, der førte Bo til Boblbergs Nytårsvenner.dk, som hurtigt fik ham til at oprette en bobl om, at de søgte efter gæster til en festlig nytårsaften med ølspil osv. Ikke lang tid efter var der en kvinde, der kontaktede dem og skrev, at hun var interesseret, da hun ellers skulle sidde alene. De skrev lidt frem og tilbage om hinandens forventninger og generelt lidt om dem selv.

Dagen før nytår henvendte endnu en kvinde sig til de tre kammerater, da hendes nytårsfest var blevet aflyst pga. corona. De forbarmede sig over hende, så hun skulle selvfølgelig med! Egentlig tænkte de, at fem personer var rigeligt i en mindre lejlighed, men de endte alligevel med at få en tredje person med, som skrev på selve dagen.

Nytårsaften kom, og de mødtes kort efter nytårsmiddagen til fest og gode snakke.

”Jeg havde selv kreeret et ølspil, som med 48 regler bestemt ikke var kedeligt. Så vi både twerkede og ringede til venner for at sige godt nytår - ellers var der straf i shots.”

- Bo

Bo, hans to kammerater og de tre gæster havde en fantastisk aften, hvor alle klingede med hinanden. Bo har en løs aftale med den ene af kvinderne om, at de skal til Karneval sammen.

”Jeg tænker, at når det bliver nytår 22/23, så prøver vi at invitere fremmede igen via. Nytårsvenner.dk.”

- Bo

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her