Boblberg logo
Alva – Havde svært ved at finde nye bekendtskaber, men endte med en god ny veninde

Alva – Havde svært ved at finde nye bekendtskaber, men endte med en god ny veninde

15-årige Alva havde tidligere snakket med hendes mor om, at hun godt kunne tænke sig at møde flere mennesker. Grundet corona var det en smule svært at skabe nye relationer, men en dag kom hendes mor hjem med en flyer omkring Boblberg. Alva ledte primært efter nye bekendtskaber, der var jævnaldrende og gerne nogle, der boede tæt på.

Da Alva en dag kiggede rundt på Boblberg, stødte hun på Rosa, som hun syntes lød spændende, da det virkede til, at de havde en del tilfælles. Efter de to havde skrevet sammen i nogle uger, aftalte de at tage ud og shoppe sammen. De havde begge tidligt fri fra skole, og derfor var det oplagt, at de skulle ud og nyde dagen sammen. De to nye veninder bor ikke langt fra hinanden, og de har allerede aftalt, at de snart skal afsted igen.

”Det er virkeligt hyggeligt at have en at snakke med og fortælle om, hvad man har lavet den dag.”

- Alva

Alva er stadig aktiv på Boblberg og kigger fortsat rundt på forskellige bobler. Hun kunne godt finde på at anbefale Boblberg videre til andre, der som hende, har svært ved at finde nye fællesskaber. Med Boblberg kan man nemlig finde andre, som har det på samme måde som en selv og andre med de samme interesser. Alva synes også, det er rart, at man ikke behøver at oprette en bobl, men at man bare kan skrive til andre igennem deres.

”Ideen med Boblberg synes jeg er rigtig god. Jeg ved, at der er rigtig mange mennesker, som har det svært med at finde nye venner - jeg er selv en af dem.”

- Alva

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.730 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her