Boblberg logo
Marie – Det kræver så lidt og kan give så meget

Marie – Det kræver så lidt og kan give så meget

Maries rejse startede med et ønske om selv at opnå viden om, hvordan man kunne komme ensomhed til livs som nogen mennesker har. Hun er ikke selv ensom, men ønskede et supplement og spekulerede selv i netværksdannelser, men da hun fik øjnene op for Boblberg gik hun ikke videre med det. Eftersom jeg er i fuldtidsarbejde og et langt og meget omfattende studie ved siden af, synes jeg at jeg godt kunne tænke mig at lære mennesker at kende med samme interessere og jævnaldrene. Og da jeg ikke havde så god tid, så var Boblberg det eneste rigtige i forhold til at jeg kunne gå ind via siden, nemt og bekvemt og se, hvilke profiler der boblede derinde og selvfølgelig selv lave en. Men da Marie ikke havde det mentale overskud til at melde sig ind i diverse foreninger for at møde nye bekendtskaber, som måske slet ikke var en garanti når man søgte via den vej.

Hun arbejder til daglig indenfor omsorgsområdet og er enormt begejstret for det og arbejder også med det i sin fritid, men hun havde brug for mennesker med samme interesser hvor man kunne have dybere samtaler med hinanden og blive inspireret. Jeg fandt Annette for en 7-8 måneder siden på Boblberg og vi kan godt have filosofiske snakke om forskellige ting og det er super hyggeligt. Vi aftalte at mødes klokken 18 og da stedet lukkede kl 22, satte vi os udenfor og snakkede videre. Annette hendes veninde tilføjer: Jeg glemte at spise! Marie fortæller yderligere, at i sidste uge var vi seks der mødtes på en cafe nede i byen og fem af os har aftalt at skulle mødes igen om en måneds tid. Vi har også talt om at mødes på kryds og tværs og det glæder jeg mig rigtig meget til at lære dem bedre at kende.

Marie synes det er vigtigt at man selv tør at hoppe ud i og søge venner på Boblberg, da hun mener der kan være et tabu omkring det med at søge venner. Det er for nogle måske grænseoverskridende, men for Marie er det lige modsat og en utrolig befriende måde at gøre det på. I en hektisk hverdag er det rart at kunne benytte sig af Boblberg hvor man kan søge efter venner med samme interesser, da tiden er knap og med mange gøremål. Marie er efterhånden en slags stolt ambassadør for Boblberg, da hun har taget mange flyers med rundt og generelt har prøvet at dele dem ud i hendes omgangskreds af kollegaer og bekendte.

Jeg talte med en i sidste uge, hvor hun fortalte at hun manglede nogen at tale med - hvortil jeg så anbefalede at hun skulle prøve at kigge hos Boblberg. Der er så mange emner at det kun er dig selv der sætter dine begrænsninger Det er vigtigt for Marie, at systemet også er sikkert og som prikken over i'et er hun også begejstret for, at platformen fungerer uden reklamer og er fleksibel samt ukompliceret. Det påpeger hun fordi, at når man mødes på tværs af nye bekendtskaber skal det være nemt og uden pres fra en tredjepart. Det er, i hendes optik, modige mennesker, også når de tør bruge et billede af sig selv.

Marie har indtil videre kun haft positive oplevelser ved at benytte sig af Boblberg, og fortæller at hun vil benytte sig af Boblberg i fremtiden. Hvis man har de venner man gerne vil have, kan man jo benytte sig af temaer og min mand søger da også efter en cykelpartner, fordi han elsker at cykle langt. Det rummer så mange retninger, både mentalt og fysisk. I sidste uge læste jeg også på en bobl om en der havde en sygdom og lige pludselig kunne jeg se hvordan det væltede ind med svar til tråden om, at der var flere der havde det sådan og at de gerne ville mødes. Pludselig havde de fået brudt med det tabu som man måske ikke tør åbne op for. Marie prøver at finde et enkelt ord til at beskrive Boblberg. Hun sidder lidt og smiler inden hun siger: fantastisk!.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.629 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her