Boblberg logo
Cirkeline – To nye venskaber trods psykiske problemer

Cirkeline – To nye venskaber trods psykiske problemer

30-årige Cirkeline stødte på Boblberg helt tilfældigt ved en søgning på nettet, da hun ønskede nye bekendtskaber. Efter hun flyttede til en ny by, tænkte hun, at hun ville prøve chancen, og Cirkeline oprettede derfor en bobl, hvor hun søgte venner og veninder.

Cirkeline søgte andre, som mindede om hende selv - nogle der var kreative og eventuelt også spillede computer. Ud af det er der kommet en god ven og veninde. De skrev begge til hende, da de godt kunne lide hendes bobl.

Det tog nogle måneders korrespondance, før Cirkeline og hendes nye ven endelig havde deres første møde. Her spise de frokost og havde en hyggelig dag.

”Jeg har været så heldig at få to venskaber ud af Boblberg, så jeg er mega glad og taknemmelig for den her mulgihed.”

- Cirkeline

Cirkeline har nogle psykiske udfordringer, som gør, at det ikke altid er lige nemt at finde nye fællesskaber. Hun synes derfor, at Boblberg er genial, specielt hvis man også er genert. Cirkeline er glad for de to nye venskaber, hun har fået, men er åben for at bruge Boblberg igen, hvis hun en dag skulle mangle flere sociale relationer.

”Tag chancen. Enten finder du noget, ellers gør du ikke. Begge dele er jo helt okay – og desuden skader det ikke at prøve."

- Cirkeline

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.026 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her