Boblberg logo
Christina – Ny veninde efter periode med ensomhed

Christina – Ny veninde efter periode med ensomhed

71-årige Christina hørte om Boblberg, da hun begyndte at føle sig ensom og isoleret grundet corona. Hendes mand er død og hendes børn er voksne og flyttet hjemmefra. En dag blev hun bekendt med Boblberg, hvor hun syntes, at det var spændende, at man kunne møde nogle med de samme interesser som en selv.

Christina tænkte, det kunne være dejligt at gøre noget for nogle andre, og da hun er uddannet svømmeinstruktør, ville hun hjælpe andre med at svømme. Hun søgte en mulighed for at undervise i svømning, men det var i lige så stor grad også venner og nye fællesskaber, som hun søgte. Siden da har Christina fået en rigtig god veninde.

Grundet corona var det en smule svært at mødes i starten, men de blev enige om, at det var synd at opgive kontakten, og en dag valgte de at mødes. I dag ses de to veninder cirka en gang om ugen, og ellers taler de i telefon sammen.

”Boblberg er en fantastisk ide! Mindsker ensomheden og giver følelsen af, at man hører til i fællesskabet.”

- Christina

Christina synes, Boblberg er fantastisk, da det er en nem og gratis måde at finde nye relationer. Hun er stadig aktiv på siden, og hun kigger tit om nogle har kontaktet hende derinde.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her