Boblberg logo
Thomas – Nye venner at dele samme interesseområder med

Thomas – Nye venner at dele samme interesseområder med

Thomas på 39 år stødte på Boblberg efter, at han havde hørt om det fra en ven, der selv benyttede sig af siden. Han oprettede sig hurtigt, men der gik lidt tid før, at Thomas for alvor kastede sig ud i det. Han startede med at læse en masse forskellige bobler, og til sidst valgte han at skrive på en.

Han søgte primært andre, der stod i samme livssituation som ham selv, og andre der havde de samme interesser.

Thomas har, efter han oprettede sig på Boblberg, fået udvidet hans vennekreds og fundet andre folk, som står samme sted i livet som ham.

Han har fundet et venskab, som først havde deres fælles interesser som omdrejningspunkt, men venskabet er sidenhen kommet til at handle om meget mere.

”Først da jeg prøvede Boblberg, fandt jeg en platform, der formidlede det, jeg søgte.”

- Thomas

Han har endnu ikke mødt hans nye ven, men de skriver sammen og har gjort det i nogle måneder. De snakker om at mødes i fremtiden, og da de begge interesserer sig for have og natur, tænker Thomas, at dette skal være udgangspunktet for deres første møde.

Han er slet ikke færdig med Boblberg, for han har en masse andre interesseområder, hvor han på sigt også gerne vil have udvidet hans omgangskreds. Her er han ikke i tvivl om, at han vil bruge Boblberg igen. Thomas synes nemlig, at det kun er fantasien der sætter grænserne, og på Boblberg er der uanede muligheder.

”Jeg vil på det varmeste anbefale andre at udforske Boblberg-universet, hvis de søger at udvide deres omgangskreds.”

- Thomas

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her