Boblberg logo
Adam – To bedste kammerater med samme passion for biler

Adam – To bedste kammerater med samme passion for biler

23-årige Adam er, ifølge ham selv, ikke typen, der bare downloader hvad som helst. Derfor var det også med en vis betænkningstid, inden han downloadede Boblberg for lidt over to år siden. Han havde fra start ikke noget konkret mål med platformen, men ønskede egentlig bare at se, hvad det var for noget. Hvad Adam ikke vidste på det tidspunkt var, at en af hans bedste kammerater den dag i dag, blev fundet på Boblberg.

Hvis vi spoler tiden tilbage og tager historien fra start, så var det altså Adams uvante handlinger, der førte de to gutter sammen i dag.

”Jeg downloader ellers aldrig noget, men Boblberg lød meget spændende.”

- Adam

Det var derfor en chance, der var værd at tage. På Boblberg fandt han Jacob og Mathias, der sammen havde oprettet en bobl. Her søgte andre bilentusiaster i nærområdet. Altså nye kammerater, der ville mødes til en øl, skrue på deres biler og sammen dele fascinationen for motoriserede køretøjer.

Det var netop én af Adams store interesser, og han manglede nogle gode venner at dele denne interesse med. Derfor skrev han til de to drenge, og efter kort skriven frem og tilbage blev de enige om at mødes og få en snak om udstødning og gearskift. De tre venner blev hurtigt tætte og er i dag, to år efter, stadig i tæt kontakt med hinanden. Den ene kammerat har fået hjælp til at renovere hele sit hus af de to andre, og de planlægger alle tre at tage del i et europæisk roadtrip til sommer. Her skal de ud og køre stærkt, og lave forunderlige udfordringer overalt i Europa.

Hvis Adam en dag skulle finde nye venner med alternative interesser, ville han klart bruge Boblberg igen.

”Hvis man mangler en person til fritidsinteresser, så kan man altid finde en på Boblberg.”

- Adam

Og selvom Adam lige nu har nok i sine bilentusiastiske kammerater, så tillægger han altså Boblberg en stor del af æren for, at de fandt sammen for over to år siden.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.732 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her