Boblberg logo
Michelle – Flyttede til den anden ende af Danmark og fandt lykken i en ny veninde

Michelle – Flyttede til den anden ende af Danmark og fandt lykken i en ny veninde

Michelle på 45 år opdagede Boblberg efter, at en fra kommunen havde anbefalet hende det som et godt forum til at finde nye bekendtskaber. Michelle var flyttet til en helt anden del af Danmark og havde efterladt familie, venner og hele hendes netværk. Det var meget anderledes, end hvad hun havde forventet, så hun valgte at prøve lykken og søgte efter nye venner i hendes nye lokalområde.

Michelle ledte primært efter hundevenner, da hendes hund var noget af det eneste, hun havde taget med sig videre til hendes nye by. Gennem Boblberg endte hun med at finde en rigtig god veninde, som altid står klar, når hun har brug for hende.

”Jeg har fundet en rigtig god veninde, som hjælper mig meget i de svære tider.”

- Michelle

Det var hendes nye veninde Bente, som tog den første kontakt på Boblberg, før de valgte at mødes. De klingede godt sammen og fandt hurtigt ud af, at det kunne udvikle sig til noget rigtig godt. I dag ses de to nye veninder ofte og snakker også tit i telefon sammen. De har fået meget glæde af hinanden, og det har deres to bomuldshunde også.

Michelle synes, at Boblberg er et godt sted til at finde venskaber, og hun vil helt klart anbefale det videre til andre.

”Prøv lykken og se hvad Boblberg kan bringe jer af nye venskaber”

- Michelle

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.643 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her