Boblberg logo
Malene – Fandt ligesindet veninde med psykiske udfordringer efter flytning

Malene – Fandt ligesindet veninde med psykiske udfordringer efter flytning

Som tilflytter til en ny by, stod 27-årige Malene uden sin venner og veninder. Hun manglede nogle at være sammen med i hverdagen. I forsøget på at finde en ny omgangskreds, foreslog hendes kæreste hende at prøve Boblberg. Malene greb idéen og oprettede sig.

Malene kiggede andres bobler igennem og oprettede derefter også selv en bobl. Der gik ikke mere end en dag, før Malene havde kontakt til en sød jævnaldrende pige. De to skrev frem og tilbage for at lære hinanden at kende, og de fandt hurtigt ud af, at kemien var der, hvorfor de besluttede sig for at mødes til en kaffe.

”Virkelig dejligt når man bare møder nogle, hvor det klikker, og det har Boblberg givet mig muligheden for.”

- Malene

Lige siden har Malene og hendes nye veninde set hinanden, og de kan relatere til hinanden på en måde, som andre ikke kan. De har efter, at de har lært hinanden bedre at kende, fundet ud af, at de begge har nogle psykiske udfordringer, som gør, at de forstår hinanden og deres livssituation.

Malene beskriver selv, hvordan hun er taknemmelig over at have fundet en ligesindet veninde gennem Boblberg, da hun stod i situation, hvor hun havde brug for det.

”Jeg har allerede anbefalet konceptet til andre, da jeg virkelig synes det er et godt redskab, når man er tilflytter til en ny by.”

- Malene

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.720 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her