Boblberg logo
Morten – Nye fiskekammerrater i en hverdag med PTSD efter tabet af sin far

Morten – Nye fiskekammerrater i en hverdag med PTSD efter tabet af sin far

43-årige Mortens kone anbefalede Boblberg til ham, da hun vidste, at han manglede en fiskemakker, efter at hans far var gået bort nogle år tidligere. Førhen plejede de at tage ud og fiske sammen, men gennem Boblberg havde Morten nu muligheden for at møde andre, der ligesom ham, har interessen for fiskeri. Morten henvendte sig til andres bobler og har i dag fundet to nye fiskekammerater. Udover fiskning har de også været ude og spise middag sammen.

For Morten har der været en vis form for tryghed ved at benytte platformen, da det er nemt og uforpligtende at benytte. For ham er det vigtigt at være ærlig i sin kommunikation med andre, og på Boblbergs platform synes han, at der er en mere ligetil fremtoning – både med de bobler man kan oprette, og de samtaler man har.

”Jeg føler mig tryg på platformen, da andre sociale medier ikke er noget, jeg vil bruge – af flere forskellige årsager.”

- Morten

Morten har PTSD og har haft nogle svære perioder indimellem. Dette har sommetider medført, at det kan være svært med mange, nye mennesker. Boblberg gjorde det altså mere overskueligt og nemt for ham at få kontakt til andre. Dertil sørger Boblberg for, at han kan finde personer, der er tæt på ham selv rent afstandsmæssigt, hvilket er et kæmpe plus for Morten.

”Man kan tage samtalerne i eget tempo, da alle har samme formål om at finde venskaber.”

- Morten

Morten søger nu også efter sejle- og kajakforeninger samt erfarne privatpersoner, der ønsker at sejle kajak med ham. Han bruger bl.a. siden på Boblberg, hvor han kan se oversigter over relevante foreninger tæt på ham selv.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.631 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her