Boblberg logo
Lisbeth – Reservebedsteforældre hjalp på en tilværelse med kronisk migræne

Lisbeth – Reservebedsteforældre hjalp på en tilværelse med kronisk migræne

Lisbeth på 26 år er kronisk syg med migræne og arbejder derfor ikke. Hun er opvokset i en misbrugsfamilie og har mistet begge sine forældre. Lisbeth har to sønner, og hun ville meget gerne finde reservebedsteforældre, som hun valgte at søge efter på Boblberg.

På Boblberg fandt hun Michael og Marie, der begge er i 40’ere, som var interesseret. Efter et par uger ringede de sammen og aftalte deres første møde, hvor det her viste sig, at de kun boede syv minutter fra hinanden. Deres første møde var til morgenmad hos Michael og Marie, og allerede samme aften mødtes de igen til kage. Det endte med at Michael og Marie legede i flere timer med Lisbeths to sønner.

”Det var svært, så jeg var skeptisk, da det jo handler om det vigtigste jeg har, mine drenge. Men det endte med at blive en kæmpe sejr, fordi det gik godt så. Det var en stor lettelse.”

- Lisbeth

Lisbeths nye reservebedsteforældre har både haft hendes drenge med i legepark og på camping. Begge drenge er meget glade for Michael og Marie, og de hjælper bl.a. også Lisbeth med at aflevere dem i skole. De har begge en forståelse for Lisbeths situation, da Marie selv er kronisk syg med migræne.

Lisbeth har efterfølgende fået hendes søster ind på Boblberg på grund af ensomhed, efter hun mistede hendes kæreste til kræft. Hendes søster har nu fundet en rigtig god veninde.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.257 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her