Boblberg logo
Lotte - Fodbold og uddannelsen blev smeltet sammen

Lotte - Fodbold og uddannelsen blev smeltet sammen

Valby Boldklub og Lotte var et solidt match På Boblberg.dk havde Valby Boldklub oprettet en bobl, hvor de søgte frivillige kræfter. I boblen ledte Valby Boldklub efter én, der kunne være ansvarlig for klubbens sociale medier, og samtidig få flere til at engagere sig i klubben. Hurtigt meldte Lotte Tovgaard sig på banen, Lotte var netop flyttet til København sammen med sin kæreste, efter at have boet i Norge i 5 år.

Lotte er uddannet i markedsføringsledelse, og til daglig arbejder hun på et markedsføringsbureau, derfor var dette det perfekte match imellem Lotte og Valby Boldklub.

Jeg har selv spillet fodbold on and off, siden jeg var lille, så boblen fra Valby Boldklub passede både til mine interesser og min uddannelse inden for markedsføring, og det ville være godt med frivilligt arbejde på cv'et , siger Lotte. I dag er Lotte blevet ansvarlig for alle Valby Boldklubs sociale medier, her opdaterer hun blandt andet klubbens facebookside hvor hun står for alt info ud til klubbens medlemmer, samtidig med det står Lotte også for at lave konkurrencer og meget mere.

Lotte Tovgaard er nu selv i gang med at forsøge at søge nye sociale relationer via Boblberg. Jeg har snakket med min kæreste om, at vi skal lave en bobl, hvor vi søger andre par, som har lyst til at spille spil sammen med os. Alle vores venner bor i Norge, så det kunne være rigtig dejligt med nogle nye venner her i København også.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.701 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her