Boblberg logo
Inge – Pensionistlivet satte ikke en stopper for nye venskaber

Inge – Pensionistlivet satte ikke en stopper for nye venskaber

68-årige Inge er en frisk dame og var netop stoppet på arbejdsmarkedet, hvorfor livet som pensionist var skudt i gang. Overgangen fra arbejdsliv til seniorliv er et vendepunkt i livet, hvor mange ofte oplever, at de har svært ved at finde sig til rette i den nye tilværelse. Det var ingen undtagelse for Inge, der som en frisk og livsglad dame nu havde overskud af tid, som skulle udfyldes.

”Der var en dag, hvor jeg tænkte, at der måtte ske noget. Jeg er nysgerrig på hvad som helst, så jeg var klar til at gøre noget.”

- Inge

I sin nye tilværelse som pensionist valgte Inge at oprette sig på Boblberg, hvor hun søgte efter nogle, der ville cykle med hende. Her fik hun kontakt til flere, hvor der var særligt én, der skilte sig ud. Det var jævnaldrende Vivi, som pudsigt nok boede på samme vej som Inge.

Vivi og Inge har holdt kontakten lige siden første møde, hvor snakken gik fra første sekund. I dag mødes de hver onsdag kl. 10 til en gåtur, hvor de får vendt stort og småt i livet. Udover at de nyder samværet hver onsdag, ses de også til oseture i byen, og til forrige nytår inviterede Inge også Vivi og hendes mand med til nytår. Nogle fra vejen har i årevis holdt nytår sammen, så det var kun hyggeligt, at Vivi og hendes mand var med, da de jo også bor på vejen.

Inge er især begejstret over, at man på Boblberg kan finde nye bekendtskaber i ens nærområde, og hun håber, at endnu flere kan finde formen og samværet frem igen – især efter en mærkelig tid med coronanedlukninger.

”Det er fantastisk, at Boblberg eksisterer.”

- Inge

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.012 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her