Boblberg logo
Sheila – Fælles interesser skaber stærkere bånd

Sheila – Fælles interesser skaber stærkere bånd

Da Sheila på 23 år gik i gymnasiet, stiftede hun bekendtskab med Boblberg til et oplæg for skolens elever. Her fandt hun en mulighed for nemmere at starte nye venskaber, som hun ellers har haft svært ved, da hun generelt er lidt introvert og derfor finder det udfordrende at danne relationer i den virkelige verden. Derfor så hun en god mulighed i Boblberg, hvor man kunne starte et venskab på baggrund af en fælles interesse.

Sheila oprettede en bobl, og efter et stykke tid skrev en kvinde til hende. Deres fælles interesse var fitness og træning, og dette kunne de altså mødes over.

Med tiden blev hun dog til meget mere end bare en træningsmakker. De har nemlig nu igennem to år udviklet deres venskab, og i dag kan de mødes om mange andre ting.

”Hun er blevet en god veninde, og vi kan også snakke om alt muligt andet end fitness.”

- Sheila

De træner sammen, motiverer hinanden, skaber konkurrencer og snakker om stort og småt, når træningen er slut. De to er altså blevet meget tætte og er stadig i nær kontakt på trods af Sheilas barsel, der gør det sværere at få trænet og skabt plads i kalenderen.

Lige nu er Sheila i gang med at finde en, der er halv tysker ligesom hende. Derudover finder Sheila også tryghed i forvisningen om, at hvis hun en dag står i en situation, hvor hun mister sin nuværende mødregruppe, så kan hun bruge Boblberg til at finde en ny en af slagsen.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.258 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her