Boblberg logo
Marianne – Ny ligesindede veninde til da livet ændrede sig

Marianne – Ny ligesindede veninde til da livet ændrede sig

Efter et længere sygdomsforløb, som endte i at 57-årige Marianne ikke længere måtte arbejde som normalt, følte hun, at hun skulle finde på noget andet at lave. Marianne havde for et par år forinden set et indslag i Go’ morgen Danmark omkring Boblberg, hvilket fik hende til at oprette sig. Hun søgte i første omgang nogle, der kunne få hende med ud at gå og snakke om stort og småt. Det var i begyndelsen grænseoverskridende, men den følelse trodsede Marianne og oprettede så en bobl, hvori hun skrev lidt om sig selv, og hvad hun søgte.

Marianne kom i kontakt med en ligesindede jævnaldrende kvinde, som på sin vis var lidt i samme båd i forhold til sygdomsforløb og førtidspension. De to fandt altså hinanden, da de begge trådte ind i en ny livsfase, hvor alt det normale pludselig var anderledes og nyt. De sås en gang om ugen, før Mariannes veninde drog på eventyr på en højskole. Derfor ses de af gode grunde ikke så meget lige nu, men som i resten af livet, så tilpasser de sig også denne nye situation. Marianne har sågar navngivet veninden ”Bobl” i hendes telefon, da hun jo mødte hende i en reel bobl på Boblberg.

De to fandt altså hinanden på et uventet sted og tidspunkt i deres liv, men på et tidspunkt, hvor de havde allermest brug for hinanden. Marianne hjalp sågar veninden med at handle hver uge, da hendes ben var stærkt belastet efter hendes personlige sygdomsforløb. De har begge mistet her i livet, og det har i sidste ende været med til at knytte dem endnu tættere sammen. Nu kan de se frem til endnu flere ting, som de har tilfælles, da veninden lige er blevet farmor, og Marianne snart kan se frem til at blive mormor.

”Hun har mistet til tider, og det har jeg også. Men nu er hun er lige blevet farmor, og jeg skal jo være mormor lige om lidt.”

- Marianne

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.636 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her