Boblberg logo
Oliver – Ny ven til cykelture efter et længere alkohol- og stofmisbrug

Oliver – Ny ven til cykelture efter et længere alkohol- og stofmisbrug

24-årige Oliver kommer fra en baggrund med misbrug fra han var 17-23 år gammel. Det var et misbrug, der involverede alkohol og stoffer, men han er i dag kommet godt ud på den anden side, da det blev nok for ham. For år tilbage var han på tre forskellige døgnbehandlinger, men denne gang flyttede han på et forsorgshjem, fordi han var blevet hjemløs. Han havde lært en masse fra de tidligere forløb, så han vidste godt, hvad der skulle til, og nu var det nu.

”… men nu står jeg så lidt i et tomrum, uden så mange venner”

- Oliver

Oliver var lige begyndt at køre mountainbike og søgte efter andre at tage på ture med. Igennem Boblberg har han mødt Martin på 26 år. Det var Martin, der henvendte sig til Oliver, hvor han skrev, at han delte samme interesse som ham. De to havde allerede deres første møde efter en uge, hvor de cyklede en tur sammen. De cykler stadig sammen, og deres sidste møde var endda en tur på hele 45 km.

Efter Olivers misbrug har han fået eftervirkninger som social angst. Han er ikke glad for mange mennesker på en gang og foretrækker højst 1-3 mennesker ad gangen. Derfor giver koncerter eller en gåtur nede på gågaden angst.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.025 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her