Boblberg logo
Cecilie – Fra ensom til to nye venner med samme interesse for foto og kreativitet

Cecilie – Fra ensom til to nye venner med samme interesse for foto og kreativitet

Efter at have følt sig ensom i lang tid ønskede Cecilie på 24 år at bryde ud af ensomheden. Da hun gennem en veninde hørte om Boblberg, gav hun det et skud. Gennem andres bobler fik hun kontakt til to jævnaldrende personer, Alex og Shawn. De skrev ikke længe sammen, før de besluttede sig for at mødes og lære hinanden bedre at kende. De tre mødtes over en fælles interesse for fotografering og kreativitet. Når de mødes, så tager de billeder af hinanden og øver sig til at blive bedre til deres fælles hobby.

”Boblberg er en rigtig god idé, da der er mange ligesom mig, der måske ikke har et fællesskab. Jeg er tit ensom, derfor hjælper det rigtig meget.”

- Cecilie

Udgangspunktet for deres første møde var fotografi, men det har senere udviklet sig til ægte venskaber, som Cecilie i høj grad værdsætter. Det har givet hende nogle mennesker at snakke med omkring både de hårde og tunge ting til de mere muntre emner også. Det har været rart og betryggende for hende at danne sådan en slags relation, og det har på den måde været et skridt ud af ensomheden. Cecilie er stadig aktiv og søger fortsat veninder via bobler på Boblberg.

”Jeg synes, det er et rigtig godt koncept. Hvis man går med noget svært i sit liv, kan det være rart at få nogle at snakke med det om.”

- Cecilie

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.254 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her