Boblberg logo
Vibeke – Vennepar til hygge, gåture og grillaftener

Vibeke – Vennepar til hygge, gåture og grillaftener

Vibeke på 61 år og hendes mand var begge nysgerrige på at møde nye mennesker og danne nye relationer. De to var udfordret, da de ikke kunne finde en platform, som tilbød dem at møde nye venner. Det var dog indtil, de faldt over Boblberg, som ændrede denne problemstilling. Vibeke og hendes mand oprettede sig og begyndte straks søgningen på nye venner og oplevelser. De ønskede at møde folk i smukke naturomgivelser og med hygge, gåture og grillaftener.

”Det gode ved Boblberg er, at det er så bredt, og at man kan skrive nærmest præcis, hvad man vil.”

- Vibeke

Der gik ikke længe før, Vibeke og manden mødtes med det første vennepar til festugen i byen, hvor de sammen fik en hyggelig eftermiddag og aften. Inden de mødte hinanden, havde de så småt lært hinanden at kende ved at skrive over Boblberg omkring interesser, alder, bopæl osv. De havde én vigtig interesse tilfælles, og det var interessen for at møde nye mennesker.

”Jeg synes ikke, der er andre steder, hvor det er et lige så åbent mødeforum, og jeg har allerede anbefalet Boblberg til andre.”

- Vibeke

Mødet med nye venner blev sat lidt på pause grundet covid-19, men nu da det ser ud til at stilne lidt af, så er Vibeke og manden fortsat aktive på Boblberg og vil gerne være endnu mere aktive i søgen på nye venner og relationer.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.718 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her