Boblberg logo
Alexander – Efter skilsmisse blev en bobl til et fantastisk nyt venskab

Alexander – Efter skilsmisse blev en bobl til et fantastisk nyt venskab

Alexander på 30 år faldt tilfældigt over Boblberg og blev nysgerrig på, hvad det var, hvorfor han oprettede en bruger. Efter at have kigget lidt rundt på siden, valgte han at oprette en bobl, hvor han søgte efter venner og veninder til at drikke kaffe og tage på eventyr med.

Gennem Boblberg har han mødt Katja, som efterhånden er blevet en rigtig god veninde. Katja havde oprettet en bobl, som Alexander syntes var interessant, da han kunne se, at de søgte mange af de sammen ting og havde mange ligheder. For Alexander har det virkelig gjort en forskel at have fået Katjas venskab i sit liv.

”Jeg har fået en fantastisk veninde, som virkelig har sat lys i min hverdag, efter jeg blev skilt.”

- Alexander

De havde næsten daglig kontakt i en måneds tid, før de valgte at mødes for første gang. De mødtes til kaffe og endte med at snakke rigtig godt sammen, og endte også efter med at køre ud og spise burger. De har fortsat næsten daglig kontakt og mødes cirka en gang om måneden, og når tiden er til det.

Alexander synes, at Boblberg er et fantastisk koncept, specielt fordi, at der ikke er så mange muligheder for at finde nye bekendtskaber som ung og voksen. Boblberg giver mulighed for at få et ny socialt netværk og en udvidet omgangskreds, så man kan komme ud og opleve ting.

”Jeg har fået øjnene op for, hvor mange mennesker der sidder og føler sig alene, ensomme, eller lignende og som håber på at finde venner og bekendte.”

- Alexander

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 606.403 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her