Boblberg logo
Karina – Skabte nye fællesskaber efter skilsmisse og flytning

Karina – Skabte nye fællesskaber efter skilsmisse og flytning

44-årige Karina var lige flyttet til en ny by, da hun var blevet skilt fra sin eksmand, hvorfor hun savnede at være en del af et eller flere fælleskaber. På Boblberg faldt hun over en bobl fra en norsk kvinde, som selv lige var flyttet til samme by som Karina, og som søgte en dansk veninde at udforske byen med. Karina har selv boet i Norge i fem år, og derfor følte hun, at der med det samme var noget, at de havde tilfælles. De aftalte at gå en tur og snakken flød helt naturligt fra første sekund.

”Det kan være grænseoverskridende at starte med at tage kontakt, men det er super fedt at mødes med nye mennesker! Det er det hele værd.”

- Karina

Karina har også fået kontakt til en anden kvinde, som hun går tur med to gange om ugen. De har gået helt op til ti kilometer på en gåtur, fordi snakken er gået så godt. Karina mener, at Boblberg er en god platform at tage i brug, hvis man føler sig ensom eller mangler en veninde eller ven, som deler ens interesse.

”Der er mange, der er blevet ensomme under corona, og her på Boblberg kan man finde nogle at ses med. Boblberg samler folk igen – det er et super godt sted at møde nye mennesker, for man ved jo, at brugerne er derinde af samme grund som én selv.”

- Karina

Efter Karina har taget Boblberg i brug, har hun fået flere forskellige venskaber, og hun bruger stadig platformen aktivt, men har fundet præcist det, som hun søgte efter.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.974 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her