Boblberg logo
Celma – Nye veninder til hækling, strikning og syning

Celma – Nye veninder til hækling, strikning og syning

Når man som 54-årige Celma oplever, at børnene pludseligt er blevet store og flyver fra reden, så kan man opleve at have meget mere tid end før. Denne tid skal selvfølgelig udfyldes sammen med gode veninder, snakke, kaffe og alt andet et venskab indebærer, mener Celma.

Men hvem skal disse veninder være? Og hvor finder man dem henne, når man har mistet venner og veninder til flytninger og til himlen? Disse spørgsmål stilte Celma sig selv, da hun stod i netop den situation.

På Boblberg fandt Celma netop, hvad hun søgte. Celma oprettede en bobl, hvori hun søgte andre med interesse for at hækle, strikke og sy. Og her fandt hun to skønne veninder, der kan bruges til det hele.

”Her har vi et fristed, hvor vi kan snakke om alt, og allerede første gang vi mødtes, tænkte jeg: Her kommer jeg til at lære rigtig meget.”

- Celma

Når de tre veninder mødes hvert 14. dag, så går snakken løs. Der bliver strikket, syet, drukket kaffe og fortalt røverhistorier. Hendes veninder viste sig at være mere erfarne i det kreative hjørne end hende, og hun kunne altså samtidig suge masser læring til sig.

Celma har haft stor glæde af at bruge Boblberg, og alt hvad hun har fået ud af at bruge platformen.

”Boblberg er ubeskriveligt, det er bare en gave.”

- Celma

Celma har haft stor glæde af Boblberg og håber på, at mange andre får øjnene op for det fællesskab, man kan finde på platformen, samt hvilke muligheder, der ligger for nye venskaber i alle aldre med alle interesser.

”Jeg fortæller alle om Boblberg og guider dem igennem, så de kan opleve det samme som mig.”

- Celma

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.256 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her