Boblberg logo
Maiken – Nyt vennepar til sociale sammenkomster

Maiken – Nyt vennepar til sociale sammenkomster

"Fotograf: Carsten Hawk Høgh"

44-årige Maiken og hendes kæreste har efterhånden fået mere fritid i hverdagen, nu hvor børnene er blevet ældre. Dette har resulteret i en lyst til at booste hverdagen med nye bekendtskaber og oplevelser. Maiken hørte om Boblberg gennem dialog med andre, hvor hun herefter gjorde sig til medlem. Det gik nemt og hurtigt for hende at komme i kontakt med andre, der ledte efter nogle til at puste liv ind i det sociale. Hun oprettede en bobl med en forespørgsel efter et par, der havde lyst til at tage ud og hygge sig. Det fandt de, og de har mødtes med parret til spisning i byen. Den første oplevelse var positiv for Maiken og hendes kæreste, og derfor ønsker de at mødes med parret igen – evt. til vinsmagning.

Maiken har efterfølgende delt sin gode oplevelse med Boblberg med andre. Eksempelvis har hun fortalt sin veninde om det, da hun ved, at hendes veninde er interesseret i at finde nye venner.

”Del din bobl med andre bobler”

- Maiken

Nu hvor Maiken ved, hvad platformen har af forskellige muligheder, så er hun nu interesseret i at oprette endnu en bobl, der skal efterspørge sejlerkammerater, da hende og kæresten gerne tilbringer tid på vandet.

”Vær ikke nervøs! Det er sjovere og lettere, end man skulle tro. På platformen er vi alle i samme båd.”

- Maiken

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 604.253 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her