Boblberg logo
Peter – Madklub på fire til gode sanseoplevelser

Peter – Madklub på fire til gode sanseoplevelser

56-årige Peter er meget socialt anlagt, elsker mad og har egentlig mange venner. Problemet er bare, at alle de rigtig gode bekendtskaber findes i andre dele af landet. Derfor er det begrænset, hvor meget man kan ses, når alle har fuldtidsarbejde, familier og andre ting, der gør det svært. Men dette problem lignede at have fundet en løsning, da han faldt over Boblberg. Her fandt han en gruppe, der afholdt en hyggelig middag med vin og takeaway, hvor han var mere end velkommen.

Peter havde en rigtig god oplevelse, men ønskede dog at fremme glæden ved madlavning, når det nye fællesskab skulle mødes. Derfor oprettede han sin egen bobl og inviterede ti kvinder og mænd til mad og hygge i sit eget hjem, hvor han naturligvis stod for at lave alt maden. Aftenen var en stor succes, og gæsterne gik først hjem, da klokken blev 06.00 næste morgen.

Fire af de deltagende har nu slået sig sammen for at forfine konceptet. Her skal fokusset være på at levere gode sanseoplevelser til hinanden igennem madlavning.

”Om man er single, gift eller andet er fuldstændig ligegyldigt. Bare man mødes om maden.”

- Peter

I den nye madgruppe har Peter også fundet en ny god kammerat. Han bor i nærheden, og over en kop kaffe kan Peter og hans kammerat snakke om alt, der rører sig i denne verden.

"Rent socialt synes jeg, Boblberg er genialt, fordi man kan finde lige præcis det, man gerne vil. Uanset din interesse, kan du finde det på Boblberg. Social status har ingen betydning på Boblberg.”

- Peter

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 603.719 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her