Boblberg logo
Christine – Ny veninde til at udforske verdenen med

Christine – Ny veninde til at udforske verdenen med

26-årige Christine oplevede en følelse af ensomhed under corona. Hun kendte ikke så mange i hendes nærområde på grund af en flytning, og derfor oprettede hun en bruger på Boblberg. Der skulle ske noget. Til at starte med kiggede hun blot på de bobler, som allerede var oprettet, men efter seks måneder tog hun mod til selv at skrive sin egen bobl. Her skrev hun, at hun søgte veninder, som havde samme interesser som hende. Det kunne for eksempel være byture, caféture, rejser eller bare ren hygge. Hun fik succes med sin bobl, og der var flere, som henvendte sig. Én af dem var Maria, som Christine er blevet rigtig tæt med. De drak et glas vin sammen, og snakken kørte derudad. Nu har de planer om at tage ud og rejse sammen, og her bruger de også Boblberg til at finde nogle flere rejseveninder, som har lyst til at tage afsted med dem.

”Det er sådan en fed måde at møde nye bekendtskaber på. Der er plads til alle. Spring ud i det – hvis du ikke prøver at ændre på din tilværelse, står du bare stille. Kom ud af din comfortzone, det er det værd!”

– Christine

Christine bruger stadig Boblberg aktivt, både fordi hun er nysgerrig på, hvad andre søger, og om der findes flere spændende oplevelser, som hun har lyst til at være en del af.

”Der er plads til alle typer på Boblberg. Hvis du er lidt genert, kan du blot kigge på boblerne, og reagere på dem, der tiltaler dig. Det fungerer super godt”

– Christine

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 607.011 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her