Boblberg logo
Jette – Blev frivillig for mennesker med Alzheimers

Jette – Blev frivillig for mennesker med Alzheimers

Jette på 52 år lider af en vinterdepression og er tilknyttet en psykiatrisk afdeling. Det var her, at hun fik kendskab til Boblberg. Hun har primært brugt Boblberg til at blive frivillig hos Røde Kors. Røde Kors havde oprettet en bobl omkring frivillige besøgsvenner, og Jette syntes, at det lød spændende at hjælpe andre. Af den grund valgte hun at henvende sig på deres bobl, og i dag er hun frivillig for mennesker med Alzheimers.

De er fire, der har tilmeldt sig, og de skal alle snart på kursus sammen, hvor de skal ud at besøge mennesker med demens. Efter deres kursus, bliver Jette sat på en borger, der lider af demens, som hun skal være hjælper for.

De tre andre frivillige og Jette har mødtes og snakket, hvilket var første gang Jette mødte nogle fra Boblberg. Den ene er sygeplejerske og arbejder i forvejen med demens, og en anden ville bare gerne være frivillig og hjælpe som Jette. Det er meningen, at de en gang imellem skal mødes og dele erfaringer og oplevelser, og der er ikke længe til, at de skal mødes igen.

Jette arbejder som handicapmedhjælper til daglig, hvor hun hjælper en kvinde, som har påbegyndende demens. Det var bl.a. i den forbindelse, at Jette gerne vil have mere erfaring igennem frivilligt arbejde. Hun synes, at der er et godt fællesskab i at være noget for andre.

Jette er stadig aktiv bruger af Boblberg, hvor hun nu søger brætspilsvenner, nogle at rejse med og gåtursmakkere.

Blev du inspireret?

Opret dig og skab dine egne fælleskaber. Boblberg er et trygt og sikkert medie, hvor dine oplysninger er beskyttet.

Hvad venter du på? Gør som 612.969 andre, og opret dig gratis i dag.

Opret dig gratis her